Uusimmat kuvat

15__sininen_hetki

Puheenjohtajan kuulumiset

Laanilan hiihtoviikko peruttu

Baltian matka on peruutettu!

Seefeldin patikkamatka peruttu.

Agatha Christien matka peruttu

Montenegron viimeinen ilmoittautumispäivä on 27.7.2020

Laanilan Kaamoshiihto 2019 kuvina

Irlannin patikkamatkan matkakertomus ja kuvat

Rooma ja Sorrento kuvina

Hämeenlinnan kesäpäivät kuvina

Ilmoittaudu matkoille ajoissa, siten varmistat paikkasi ja matkan toteutumisen

Ulkomaan matkoista ja Laanilan retkista löytyy yhteenveto Tapahtumat-kohdasta sekä kuvasatoa Kuvia ja tarinoita osiossa. Käy katsomassa niitä ja koe matkan kohokohdat uudelleen.

Ilmoittautumislomakkeella on lähtijöiden määrä/max (tarvittava lähtijämäärä matkan toteutumiseen)

Alueosastojen jäsenasiat

OPH-eläkeläiset ry:n jäsenrekisterisovellus helpottaa alueosastojen toimintaa ja poistaa erilaisten manuaalisten ylläpidettävien listojen käytön.

Alueosasto voi jäsenrekisterillä hallita oman osastonsa jäsentietoja saaden rekisteristä myös erilaisia raportteja, lähettää sähköpostia omille jäsenilleen, seurata jäsenmaksun maksaneita ym.

Alla olevasta linkistä aukeaa Sense-jäsenrekisterin käyttöohje.

Jotta alueosastossa voidaan käyttää OPH-eläkeläiset ry:n jäsenrekisteriä, pitää alueosaston toimittaa pääkäyttäjälle valtuuttamiensa käyttöoikeuksien saajien yhteystiedot lomake.

Kun käyttösopimus on palautunut, niin siinä nimetyille henkilöille lähetetään käyttäjätunnukset ja salasana.