Uusimmat kuvat

Laanilan kaamosviikko 2020 kuvina

Laanilan ruskaviikko 2020 kuvina

Laanilan Kaamoshiihto 2019 kuvina

Irlannin patikkamatkan matkakertomus ja kuvat

Rooma ja Sorrento kuvina

Hämeenlinnan kesäpäivät kuvina

Ilmoittaudu matkoille ajoissa, siten varmistat paikkasi ja matkan toteutumisen

Ulkomaan matkoista ja Laanilan retkista löytyy yhteenveto Tapahtumat-kohdasta sekä kuvasatoa Kuvia ja tarinoita osiossa. Käy katsomassa niitä ja koe matkan kohokohdat uudelleen.

Ilmoittautumislomakkeella on lähtijöiden määrä/max (tarvittava lähtijämäärä matkan toteutumiseen)

Yhdistys

OPH Eläkeläiset ry on yhdistys, johon kuuluvat kaikki OP Ryhmän työsuhteen perusteella eläkettä saavat henkilöt.

Toiminnan tarkoituksena on luoda ja vahvistaa OP Ryhmän eläkeläisten yhteenkuuluvuutta, yhteistyötä ja yhteishenkeä. Toimintamme on jatkumo työelämässä solmittujen ihmis- ja ystävyyssuhteiden hoitamiselle.

Eläkeläistoiminta on aloitettu vuonna 1976 OPH:n jaostona. Syyskuussa 2010 perustettiin OPH Eläkeläiset ry.

Toimimme läheisessä yhteistyössä OP Henkilöstö ry:n - OPH:n kanssa. Yhdistyksessä toimii 16 OPH Eläkeläiset alueosastoa, joista kaksi on ruotsinkielistä. Lisäksi OPK-eläkeläiset osallistuvat toimintaamme.

Oman alueesi toimijat näet alueosastosi sivuilta Alueosastot/alueesi nimi. Tutustu toimintaan kesäpäivät, matkat ja Laanilan viikot otsakkeiden alta.