Uusimmat kuvat

12a__ryhmakuva_linnan_pihalla_-img_7513_renamed_1783

Puheenjohtajan kuulumiset

Seefeldin patikkamatkalla on yksi naispaikka vapaa jaetussa 2 hh huoneessa!

Irlannin patikkamatkan matkakertomus ja kuvat

Rooma ja Sorrento kuvina

Hämeenlinnan kesäpäivät kuvina

Ilmoittaudu matkoille ajoissa, siten varmistat paikkasi ja matkan toteutumisen

Ulkomaan matkoista ja Laanilan retkista löytyy yhteenveto Tapahtumat-kohdasta sekä kuvasatoa Kuvia ja tarinoita osiossa. Käy katsomassa niitä ja koe matkan kohokohdat uudelleen.

Ilmoittautumislomakkeella on lähtijöiden määrä/max (tarvittava lähtijämäärä matkan toteutumiseen)

Yhdistys

OPH-eläkeläiset ry on yhdistys, johon kuuluvat kaikki OP-Eläkekassasta ja/tai -säätiöstä eläkettä saavat.

Toiminnan tarkoituksena on luoda ja vahvistaa OP ryhmän eläkeläisten yhteenkuuluvuutta, yhteistyötä ja yhteishenkeä. Toimintamme on jatkumo työelämässä solmittujen ihmis- ja ystävyyssuhteiden hoitamiselle.

Eläkeläistoiminta on aloitettu vuonna 1976 OPH:n jaostona. Syyskuussa 2010 perustettiin OPH-eläkeläiset ry.

Toimimme läheisessä yhteistyössä OP Henkilöstö ry:n - OPH:n kanssa. Yhdistyksessä toimii 16 OPH-eläkeläiset alueosastoa. Lisäksi OPK-eläkeläiset osallistuu toimintaamme.

Oman alueesi toimijat näet alueosastosi sivuilta Alueosastot/alueesi nimi. Tutustu toimintaan tapahtumat otsakkeen alla.