Uusimmat kuvat

25__yon_hiljausuudessa

Ajankohtaista

Puheenjohtajan kuulumiset


Hiihtoviikko 15/2021 peruttu koronatilanteen takia


OPH-Eläkeläisten vuosikokous 2020 kuvina


Laanilan kaamosviikko 2020 kuvina


Laanilan ruskaviikko 2020 kuvina


Laanilan Kaamoshiihto 2019 kuvina


Irlannin patikkamatkan matkakertomus ja kuvat


Rooma ja Sorrento kuvina


Hämeenlinnan kesäpäivät kuvinaIlmoittaudu matkoille ajoissa, siten varmistat paikkasi ja matkan toteutumisen

Ulkomaan matkoista ja Laanilan retkista löytyy yhteenveto Tapahtumat-kohdasta sekä kuvasatoa Kuvia ja tarinoita osiossa. Käy katsomassa niitä ja koe matkan kohokohdat uudelleen.

Ilmoittautumislomakkeella on lähtijöiden määrä/max (tarvittava lähtijämäärä matkan toteutumiseen)

Toiminnanjohtaja

Hei!

Olen Soile Lindfors, Lopelta, OPH-eläkeläiset ry:n toiminnanjohtaja vuodenvaihteesta 2014 alkaen. Eläkeläisenä olen viettänyt arkea ja juhlaa jo keväästä 2012 lähtien. Sitä ennen palvelin Lopen Osuuspankissa neljäkymmentä vuotta erilaisilla nimikkeillä itsenäisissä ja vastuullisissa tehtävissä.

Paremmin minut varmasti muistatte OPH-toiminnasta, sillä lähes koko pankkiurani ajan olin jossain roolissa OPH:ssa. Aloitin pankkimme kerhoedustajana ja siitä Etelä-Suomen kerhon hallituksessa ja myöhemmin puheenjohtajana. Tuona aikana olin myös kerhomme edustaja OPH:n hallituksessa. Viimeisin tehtäväni oli OPH:n puheenjohtajuus, jonka jälkeen jäin rivijäseneksi.

Aika toiminnanjohtajana on vierähtänyt tosi nopeasti. Toimi on haasteellinen, mutta myös tosi mielenkiintoinen. Tapaan teitä, hyvät oph-eläkeläiset, vuosien takaa ja voimme vaihtaa kuulumisia. Monet teistä on hyvinkin tuttuja ja moneen tutustun eri tapahtumien yhteydessä.

Teidän tuellanne, hyvä jäsenistö ja osaava hallitus, uskon suoriutuvani vastakin tästä tehtävästä. Toivonkin, että osallistutte järjestettäviin tapahtumiin vähintään yhtä runsaasti tulevaisuudessa, kuin nyt olette tehneet.

Hyviä eläkepäiviä kaikille, halataan kun tavataan, terveisin Soile Lindfors