Uusimmat kuvat

15__sininen_hetki

Ajankohtaista

Puheenjohtajan kuulumiset


Laanilan hiihtoviikolle ilmoittautuminen päättyy 28.1.

Baltian matkan ilmoittautuminen päättyy 31.1.2020!

Baltian matkalla on tilaa! Lisäksi kaivataan kämppiksiä yhdelle mies- ja yhdelle naispaikalle jaetussa 2 hh huoneessa!!

Seefeldin patikkamatkalla on jäljellä 2 paikkaa! Varapaikoille otetaan lähtijöitä mukaan.

Laanilan Kaamoshiihto 2019 kuvina


Irlannin patikkamatkan matkakertomus ja kuvat


Rooma ja Sorrento kuvina


Hämeenlinnan kesäpäivät kuvinaIlmoittaudu matkoille ajoissa, siten varmistat paikkasi ja matkan toteutumisen

Ulkomaan matkoista ja Laanilan retkista löytyy yhteenveto Tapahtumat-kohdasta sekä kuvasatoa Kuvia ja tarinoita osiossa. Käy katsomassa niitä ja koe matkan kohokohdat uudelleen.

Ilmoittautumislomakkeella on lähtijöiden määrä/max (tarvittava lähtijämäärä matkan toteutumiseen)

Puheenjohtajan kuulumiset

Puuhakas puheenjohtajamme Eija!

Ensimmäinen kausi puheenjohtajana on takana. Kiitos, että sain jatkaa toiselle kaudelle. On ollut mielenkiintoista ja tekemistä hallituksella onkin ollut paljon. Suurimmat haasteet ovat jäsenrekisterin perustaminen sekä se, miten tavoitamme uudet eläkeläiset ja saamme heidät liittymään yhdistykseemme. Sääntömuutoksen valmistelu on ollut myös merkittävä asia vuoden aikana.

Kun tietosuoja-asetusta alettiin noudattaa keväällä 2018, emme ole sen jälkeen saaneet enää ajantasaisia yhteystietoja jäsenistämme. Viimeisin Eläkekassalta saamamme jäsenlista on 17.10.2017. Kaikki silloin listalla olleet ovat automaattisesti yhdistyksemme jäseniä. Sen jälkeen eläkkeelle jääneen on pitänyt itse ilmoittaa tietonsa meille. Osoitteenmuutoksista emmekä poisnukkuneista ole saaneet tietoa muutoin kuin jäseniltä itseltään tai omaisilta.

Pyrimme saamaan jäsenrekisterisovelluksen, jota myös alueosastot voivat käyttää. Sovellus mahdollistaa sähköpostien lähettämisen ja jäsenlistojen tulostamisen, ja tulevaisuudessa mahdollisesti myös keskitetyn jäsenmaksulaskutuksen. OPH-eläkeläiset ry ei peri jäsenmaksua vaan rahoitus toimintaamme on saatu Eläkekassan kautta avustuksena. Alueosastoilla on eri suuruisia jäsenmaksuja.

Olemme tehneet ison työn jäsentietojen siirtämiseksi Exceliltä käyttöön otettavaan sovellukseen. Jotta tiedot voidaan siirtää alueosastoittain, on paperisilla listoilla olevia nimiä pitänyt verrata nimi nimeltä Excel-listaan. Siksi pahoittelut, jos joku on siirtynyt tässä prosessissa väärään alueosastoon.

Joudumme myös miettimään, miten kehitämme toimintaamme niin, että se on kiinnostavaa ja herättää haluja liittymään jäseneksi. Tehkää ehdotuksia niin oman alueenne kuin valtakunnalliseen toimintaan. Tiedotus on myös tärkeää. Meillä on tällä hetkellä kotisivut, joilla vieraillaan melko paljon. Olemme perustaneet myös suljetun Facebook-ryhmän, johon jäsenet voivat liittyä. Tietoa toiminnastamme tulee jatkossa myös sitä kautta. Uutta on sekin, että yhdistyksellämme on uusi sähköpostiosoite info@oph-elakelaiset.fi. Se korvaa nykyisin yhdistyksen kirjeenvaihdossa toimineen toiminnanjohtajan henkilökohtaisen sähköpostin.

Nyt kädessäsi oleva tiedote on todennäköisesti viimeinen paperinen versio. Tulevaisuudessa tiedotuslehti tullee siirtymään kokonaan kotisivuille. Tämä on ensisijaisesti kustannuskysymys eikä kerran vuodessa ilmestyvä paperinen tiedote välitä uusinta tietoa.

Iso kiitos kaikille alueosastojen aktiiveille, jotka olette järjestäneet erilaisia tilaisuuksia. Kiitos kuuluu myös teille, jotka olette osallistuneet järjestettyihin tilaisuuksiin. Yhdessä tekeminen vahvistaa sitä yhteishenkeä, joka on toimintamme yhtenä tavoitteena. Kiitos kuuluu myös Eläkesäätiölle sekä niille osuuspankeille, jotka ovat tukeneet alueosastojen toimintaa. Nähdään matkoilla, tapahtumissa, ja toivottavasti runsaslukuisesti vuosikokouksessa ja kesäpäivillä Maarianhaminassa. Oikein hyvää loppuvuotta teille kaikille.

Eija Suni puh. 050 3404 819, eija.suni@saunalahti.fi