Uusimmat kuvat

15__sininen_hetki

Ajankohtaista

Puheenjohtajan kuulumiset


Laanilan hiihtoviikko peruttu

Baltian matka on peruutettu!

Seefeldin patikkamatka peruttu.

Agatha Christien matka peruttu


Montenegron matka peruttu

Laanilan Kaamoshiihto 2019 kuvina


Irlannin patikkamatkan matkakertomus ja kuvat


Rooma ja Sorrento kuvina


Hämeenlinnan kesäpäivät kuvinaIlmoittaudu matkoille ajoissa, siten varmistat paikkasi ja matkan toteutumisen

Ulkomaan matkoista ja Laanilan retkista löytyy yhteenveto Tapahtumat-kohdasta sekä kuvasatoa Kuvia ja tarinoita osiossa. Käy katsomassa niitä ja koe matkan kohokohdat uudelleen.

Ilmoittautumislomakkeella on lähtijöiden määrä/max (tarvittava lähtijämäärä matkan toteutumiseen)

OPK-eläkeläiset

Alkusyksy 2020

Olemme päättäneet järjestää syksyllä kuukausitapaamiset, mikäli se on viranomaisohjeiden mukaan mahdollista. Retkiä emme toistaiseksi järjestä.

Syyskuun tapaaminen

Syyskuun tapaaminen järjestetään maanantaina 28.9. kello 14.00 OP:n Vääksyntien auditoriossa. Saamme kuulla Esko Vepsän keväällä peruuntuneen esityksen "Suomen tie talvisotaan".

Tilaisuudessa noudatamme viranomaisten turvaohjeita. Tarjoamme halukkaille kertakäyttöisen kasvomaskin kokouksen ajaksi.

Turvallisuuden lisäämiseksi kahvitarjoilua ei järjestetä tapaamisen päätteeksi.

Ilmoittaudu tapaamiseen puheenjohtaja Heikki Hirvoselle sähköpostitse hekah@iki.fi tai tekstiviestillä 050 5490193.

Syksyn muut tapaamiset

Syksyn muut tapaamispäivät ovat 26.10. ja 23.11. Aiheet ilmoitetaan myöhemmin.

Visavuoren ja Iittalan retki

Päätimme, että retkeä ei järjestetä syyskuussa. Pyrimme järjestämään sen myöhemmin.

Voi Luoja! Espoon Kaupunginteatterissa

Olemme ostaneet 20 lippua Espoon Kaupunginteatterin ja Tampereen Työväen teatterin yhteistuotantoon Voi Luoja!. Esitys on Espoossa 28.11.

Ilmoittautumisohjeet tiedotamme myöhemmin

OPH-eläkeläiset ry:n vuosikokous 22.9.

OPH-eläkeläiset ry:n vuosikokous pidetään tiistaina, 22.9.2020, klo 15.00 Tampereen Seudun Osuuspankin Pyhäjärvi-kokoustilassa, V krs, Hämeenkatu 12, 33100 Tampere.

Kokouksessa käsitellään vuosikokousasioiden lisäksi sääntöjen muutosehdotus sekä alueosastojen ohjesäännön muutosehdotus. Kokoukseen on ilmoittauduttava 11.9. mennessä. Kokousasiakirjat ja ilmoittautumislinkki löytyvät OPH-eläkeläiset ry:n sivuilta (OPH-eläkeläiset).

Jäsenrekisteri ja jäsenyys

Uuden jäsenrekisterin käyttöä opetellessamme olemme huomanneet, että kaikkien tilaisuuksiimme osallistuneiden tietoja ei löydy rekisteristä. OP-Eläkekassa toimitti tiedot OP:sta eläkkeelle jääneistä 31.7.2017 asti. Sen jälkeen tai muualta eläkkeelle jääneiden on itse ilmoittauduttava jäseneksi.

Jäseneksi ilmoittaudutaan OPH-eläkeläiset ry:n sivuilta (OPH-eläkeläiset) Jäsenasiat-kohdasta löytyvällä lomakkeella.

OPK-eläkeläisten jäsenrekisterivastaava on Heikki Hirvonen ja varavastaava Erkki Pöysti.

Vierailut, konsertit, teatterit, näyttelykäynnit yms.

Toimikunnan jäsenet ottavat mieluusti vastaan ehdotuksia mielenkiintoisista kohteista, joihin voisimme tutustua. Tietoa toteutettavista vierailuista ja retkistä on luettavissa nettisivuillamme ja tulevissa tiedotteissamme.

Tiedottaminen OPK-eläkeläisille

Tiedotamme toimistamme ja tapahtumistamme OPH-eläkeläisten nettisivulla oph-eläkeläiset.fi/alueosastot/opk-elakelaiset2. Linkki kannattaa tallentaa omiin suosikkeihin. Uutta tietoa ilmestyy niiden kuukausien alkupuolella, joiden aikana on toimintaa.

Linkki OPK-eläkeläisten nettisivustolle on myös "Uutiskirje OP:n senioreille" -sähköpostilähetyksissä, joita OP lähettää eläkeläisille oman aikataulunsa mukaisesti. Vuoden 2020 ensimmäinen kirje ilmestyi 13.2.2020. Mikäli et saa uutiskirjeitä, ilmoita sähköpostiosoitteesi (ja myös sähköpostiosoitteiden muutokset) osoitteeseen opset.uutiskirjeet@op.fi. Muista laittaa sähköpostin otsikoksi 'OPK:n eläkeläinen'.

Facebook-ryhmä

OPK-eläkeläisillä on Facebookissa ryhmä 'OPK Eläkeläiset'. Pääset ryhmään tekemällä jäsenyyspyynnön ryhmän sivuilla. Jos pyyntöä ei ole hyväksytty kohtuullisen aja kuluessa, lähetä viesti siitä OPK-eläkeläisten puheenjohtajalle. Facebook ei ole OPK-eläkeläisten varsinainen tiedotuskanava, vaan se on täydentävä vapaamuotoinen keskustelufoorumi, joka tavoittaa tällä hetkellä yli 200 jäsentä.

Hyvää syksyä

OPK-eläkeläiset/Toimikunta

Huom!

Tästä linkistä voit lukea OPK-eläkeläisten tiedotteet, toimintakertomukset ja muuta toimintaa täydentävää tietoa.