Uusimmat kuvat

25__yon_hiljausuudessa

Ajankohtaista

Puheenjohtajan kuulumiset


OPH-Eläkeläisten vuosikokous 2020 kuvina


Laanilan kaamosviikko 2020 kuvina


Laanilan ruskaviikko 2020 kuvina


Laanilan Kaamoshiihto 2019 kuvina


Irlannin patikkamatkan matkakertomus ja kuvat


Rooma ja Sorrento kuvina


Hämeenlinnan kesäpäivät kuvinaIlmoittaudu matkoille ajoissa, siten varmistat paikkasi ja matkan toteutumisen

Ulkomaan matkoista ja Laanilan retkista löytyy yhteenveto Tapahtumat-kohdasta sekä kuvasatoa Kuvia ja tarinoita osiossa. Käy katsomassa niitä ja koe matkan kohokohdat uudelleen.

Ilmoittautumislomakkeella on lähtijöiden määrä/max (tarvittava lähtijämäärä matkan toteutumiseen)

OPK-eläkeläiset

Alkuvuosi 2021

Tammikuun tapaaminen on peruttu

Kokoontumisrajoitusten vuoksi myös tammikuun tapaaminen on peruttu.

Kevään muut tapaamiset

Kevätkauden kuukausitapaamiset ovat helmi-huhtikuun neljäntenä maanantaina kello 14.00 OP:n Vääksyntien auditoriossa, mikäli kokoontumisrajoitukset eivät estä niiden järjestämistä.

  • Helmikuun kuukausitapaaminen on 22.2.2021. Sen aihe on vielä avoin.
  • Maaliskuun kuukausitapaaminen on 22.3.2021. Sen yhteydessä pidetään vuosikokous, jossa käsitellään sääntömääräiset asiat, mm. toimikunnan jäsenten valinta erovuoroisten tilalle. Lisäksi kokouksessa käsitellään ehdotus sääntöjen muuttamiseksi.
  • Huhtikuun kuukausitapaaminen on 26.4.2021. Sen aihe on myös avoin.

Jäsenrekisteri ja jäsenyys

Uuden jäsenrekisterin käyttöä opetellessamme olemme huomanneet, että kaikkien tilaisuuksiimme osallistuneiden tietoja ei löydy rekisteristä. OP-Eläkekassa toimitti tiedot OP:sta eläkkeelle jääneistä 31.7.2017 asti. Sen jälkeen tai muualta eläkkeelle jääneiden on itse ilmoittauduttava jäseneksi.

Jäseneksi ilmoittaudutaan OPH-eläkeläiset ry:n sivuilta (OPH-eläkeläiset) Jäsenasiat-kohdasta löytyvällä lomakkeella.

OPH-eläkeläisten vuosikokouksen hyväksymän toimintasuunnitelman mukaan vuosittain kotiin postitetun tiedotteen matkoista ja muista tapahtumista postitus lopetetaan. Tiedote lähetetään sähköpostitse niille jäsenille, joiden sähköpostiosoite löytyy jäsenrekisteristä.

Jos haluat tietoa sähköpostitse OPH-eläkeläiset ry:ltä ja mahdollisesti tulevaisuudessa myös OPK-eläkeläisiltä, ilmoita sähköpostiosoitteesi Heikki Hirvoselle (hekah@iki.fi).

OPK-eläkeläisten jäsenrekisterivastaava on Heikki Hirvonen ja varavastaava Erkki Pöysti.

Vierailut, konsertit, teatterit, näyttelykäynnit yms.

Vaikka näiden tapahtumien järjestäminen ei liene vähään aikaan mahdollista, toimikunnan jäsenet ottavat mieluusti vastaan ehdotuksia mielenkiintoisista kohteista, joihin voisimme tutustua. Tietoa toteutettavista vierailuista ja retkistä on luettavissa nettisivuillamme ja tulevissa tiedotteissamme.

Tiedottaminen OPK-eläkeläisille

Tiedotamme toimistamme ja tapahtumistamme OPH-eläkeläisten nettisivulla oph-eläkeläiset.fi/alueosastot/opk-elakelaiset2. Linkki kannattaa tallentaa omiin suosikkeihin. Uutta tietoa ilmestyy niiden kuukausien alkupuolella, joiden aikana on toimintaa.

Linkki OPK-eläkeläisten nettisivustolle on myös "Uutiskirje OP:n senioreille" -sähköpostilähetyksissä, joita OP lähettää eläkeläisille oman aikataulunsa mukaisesti. Vuoden 2020 kirjeet ovat ilmestyneet 13.2.2020, 25.9.2020 ja 22.12.2020. Mikäli et ole saanut uutiskirjeitä, ilmoita sähköpostiosoitteesi (ja myös sähköpostiosoitteiden muutokset) osoitteeseen opset.uutiskirjeet@op.fi. Muista laittaa sähköpostin otsikoksi 'OPK:n eläkeläinen'.

Facebook-ryhmä

OPK-eläkeläisillä on Facebookissa ryhmä 'OPK Eläkeläiset'. Pääset ryhmään tekemällä jäsenyyspyynnön ryhmän sivuilla. Jos pyyntöä ei ole hyväksytty kohtuullisen aja kuluessa, lähetä viesti siitä OPK-eläkeläisten puheenjohtajalle. Facebook ei ole OPK-eläkeläisten varsinainen tiedotuskanava, vaan se on täydentävä vapaamuotoinen keskustelufoorumi, joka tavoittaa tällä hetkellä yli 200 jäsentä.

Hyvää alkuvuotta 2021

OPK-eläkeläiset/Toimikunta

Huom!

Tästä linkistä voit lukea OPK-eläkeläisten tiedotteet, toimintakertomukset ja muuta toimintaa täydentävää tietoa.