Uusimmat kuvat

15__sininen_hetki

Ajankohtaista

Puheenjohtajan kuulumiset


Laanilan hiihtoviikolle ilmoittautuminen päättyy 28.1.

Baltian matkan ilmoittautuminen päättyy 31.1.2020!

Baltian matkalla on tilaa! Lisäksi kaivataan kämppiksiä yhdelle mies- ja yhdelle naispaikalle jaetussa 2 hh huoneessa!!

Seefeldin patikkamatkalla on jäljellä 2 paikkaa! Varapaikoille otetaan lähtijöitä mukaan.

Laanilan Kaamoshiihto 2019 kuvina


Irlannin patikkamatkan matkakertomus ja kuvat


Rooma ja Sorrento kuvina


Hämeenlinnan kesäpäivät kuvinaIlmoittaudu matkoille ajoissa, siten varmistat paikkasi ja matkan toteutumisen

Ulkomaan matkoista ja Laanilan retkista löytyy yhteenveto Tapahtumat-kohdasta sekä kuvasatoa Kuvia ja tarinoita osiossa. Käy katsomassa niitä ja koe matkan kohokohdat uudelleen.

Ilmoittautumislomakkeella on lähtijöiden määrä/max (tarvittava lähtijämäärä matkan toteutumiseen)

OPK-eläkeläiset

Joulukuu 2019 - alkuvuosi 2020

Joulukuun tapahtumia

 • Rakkauskirjeitä Espoon kaupunginteatterissa tiistaina 10.12.2019 klo 19
  Ilmoittautumisaika on päättynyt ja tilaisuus on täynnä.

 • OP:n tarjoama jouluateria torstaina 12.12.2019 klo 15
  Ilmoittautumisaika on päättynyt.

Kuukausitapaamiset kevätkaudella 2020

Kevätkauden kuukausitapaamiset ovat tammi-huhtikuun neljäntenä maanantaina kello 14.00 OP:n Vääksyntien auditoriossa.
 • Tammikuun kuukausitapaaminen on 27.1.2020. Sen aiheena on "Miten huollan muistia", josta alustaa Helsingin Alzheimer-yhdistyksen toiminnanjohtaja Teija Mikkilä.

  Tapaamiseen on ilmoittauduttava viimeistään torstaina 23.1.2020
  Heikki Hirvoselle sähköpostitse hekah@iki.fi tai tekstiviestillä numeroon 050 549 0193. Myös ilmoittautumisten peruutuksista on ilmoitettava tarjoilun ja muiden järjestelyjen vuoksi.
 • Helmikuun kuukausitapaamisessa 24.2.2020 on OPK-eläkeläisten sääntömääräinen vuosikokous.
  Vuosikokouksessa käsitellään sääntöjen määräämät asiat, joihin kuuluu mm. toimikunnan jäsenten valinta erovuoroisten tilalle. Toimikuntatyöskentelystä kiinnostuneet voivat ilmoittautua puheenjohtajalle tai jollekin toimikunnan jäsenelle. Toimikunnalle voi myös tehdä ehdotuksia sopivista jäsenistä.

  Ennen vuosikokouksen alkua esittää OP:n ekonomisti Joona Widgrén taloudellisen katsauksen.
 • Maaliskuun tapaaminen on 23.3.2020 ja huhtikuun tapaaminen 27.4.2020

  Kuukausitapaamisten aiheet kerrotaan OPK-eläkeläisten nettisivulla https://www.oph-elakelaiset.fi/alueosastot/opkn-elakelaispiiri. Tallenna linkki suosikkeihisi ja käy säännöllisesti, esim. kuukauden ensimmäisellä viikolla katsomassa näitä sivuja.

KANSALLISTEATTERIN TAIDEKIERROS TIISTAINA 14.1.2020 KLO 14.00 - 16.30/17.00

Teatteritaiteen ja musiikin maisteri, oopperalaulaja Katriina Pyrrö kertoo meille kierroksellaan Kansallisteatterin runsaan muotokuva-aarteiston sekä suomalaisen teatterin ja oopperankin historiaa. Taiteen tekijänimiä ovat mm. kultakauden taiteilijat Albert Edelfeltistä Juho Rissaseen.

Taideteosten lomassa kuulemme myös suomalaisen teatterin ja oopperan historiaa, sillä oopperakin on liittynyt kiinteästi Rautatientorin varrella sijaitsevaan jugendlinnaan.

Aloitamme klo 14.00 kahvilla ja voisilmäpullalla ensimmäisen parven lämpiössä. Klo 14.30 palaamme alas, mistä taidekierros alkaa ja se kestää noin 2 tuntia. Ehkä hieman ylikin.

Kierroksen osallistujamäärä on enintään 30 eläkeläistä ja osallistumismaksu on 10 euroa (sis. kahvin ja pullan). Pullat ovat laktoosittomia, mutta laita ilmoittautumiseen tieto muista ruokarajoituksista esim. gluteeniton.

Ilmoittaudu Pirjo Pöntyselle 3.1.2020 mennessä pirjopontynen@gmail.com. Maksa osallistumismaksu 10 € OPK-eläkeläisten tilille FI6357800720110019 vasta vuoden 2020 puolella, viimeistään 7.1.2020. Laita maksun viestikenttään Taidekierros 14.1.2020 ja nimesi.

OPH-eläkeläisten jäsentiedote 2020

OPH-eläkeläiset ry:n vuoden 2020 jäsentiedotteen postitus vaikeutui postilaisten lakon takia. Tiedote on luettavissa OPH-eläkeläisten sivuilta https://oph-eläkeläiset.fi. Tiedotteessa on tiedot ensi vuoden jäsenmatkoista ja kesäpäivistä Ahvenanmaalla.

Vierailut, konsertit, teatterit, näyttelykäynnit yms.

Toimikunnan jäsenet ottavat mieluusti vastaan ehdotuksia mielenkiintoisista kohteista, joihin voisimme tutustua. Tietoa toteutettavista vierailuista ja retkistä on luettavissa nettisivuillamme ja tulevissa tiedotteissamme.

Tiedottaminen OPK-eläkeläisille

Tiedotamme toimistamme ja tapahtumistamme OPH-eläkeläisten nettisivulla http://www.oph-elakelaiset.fi/Alueosastot/OPK-eläkeläiset. Tallenna linkki suosikkeihisi ja käy säännöllisesti, esim. kuukauden ensimmäisellä viikolla katsomassa näitä sivuja.

OPK-eläkeläiset löytyy myös ryhmänä Facebookissa (hakusana 'OPK Eläkeläiset'). Pääset ryhmään esim. ilmoittautumalla OPK-eläkeläisten puheenjohtajalle. Facebook ei ole OPK-eläkeläisten varsinainen tiedotuskanava vaan se on täydentävä vapaamuotoinen keskustelufoorumi, joka tavoittaa tällä hetkellä vajaat 140 jäsentä.

Linkki OPK-eläkeläisten nettisivustolle on myös "Uutiskirje OP:n senioreille" -sähköpostilähetyksissä, joita OP lähettää eläkeläisille oman aikataulunsa mukaisesti. Mikäli et saa uutiskirjeitä, ilmoita sähköpostiosoitteesi (ja myös sähköpostiosoitteiden muutokset) osoitteeseen opset.uutiskirjeet@op.fi.
Muista laittaa sähköpostin otsikoksi 'OPK:n eläkeläinen'.

Tervetuloa tapaamisiin sekä osallistumaan tapahtumiin!

Hyvää Joulua ja Onnea Vuodelle 2020

OPK-eläkeläiset/Toimikunta

Huom!

Tästä linkistä voit lukea OPK-eläkeläisten tiedotteet, toimintakertomukset ja muuta toimintaa täydentävää tietoa.